• Where Høng,
    Denmark
  • Event Start
    09:00

SPECIAL LØB Lørdag d. 12. September 2015 - Ove Pedersens løb nr. 100 Marathon + 35km + 28 km start kl 9 Halvmarathon + 14km + 7 km start kl. 10.30 Pris for alle distancer: 100kr Medalje til alle, - specialmedalje til de første 100 tilmeldte, uanset distance Startstedet: Løve skole, Bøstrupvej 7, Løve, 4270 Høng. Det er muligt at få et bad på skolen. P-plads ved skolen. Rute: Løbet har en rundstrækning på ca 7 km, som løbes flere gange. Den enkelte løber vælger selv om der løbes 7 km, 14 km, halvmarathon, 28 km, 35 km eller helmarathon. Kort over ruterne: Mølle Marathon rute 1: https://www.endomondo.com/routes/495596087 Mølle Marathon rute 2: https://www.endomondo.com/routes/495595266 Mølle Marathon rute 3: http://www.endomondo.com/routes/480468792 Afholdelse af løbet: Det skal være et billigt løb med minimum 5 løbere til start for marathondistancen og minimum 3 gennemførte på marathondistancen. Depot: Ved start og for hver 7 km. Tilmelding: Anvend Høng GF's Shop, Løb eller på sms til Ove Pedersen 4079 6119 eller på mail dorthe.ove@pedersen.mail.dk. Husk at oplyse løbedato, navn og distance. Tilmelding via løbeshoppen. Tilmelding til øvrige distancer fra gang til gang senest een time før start. Betaling: Via Høng GF's Shop, Løb eller mobile pay til Ove Pedersen 4079 6119 eller kontant ved løbstart.